ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης,

















































Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία για την ακρίβεια
Πέθανε ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος σε ηλικία 79 ετών
Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον πρεσβευτή της Ινδίας Ράβι Σανκάρ για τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα μηνύματά του στέλνει στη Συγγρού και στο Μαξίμου ο Νικήτας Κακλαμάνης, ότι θέλει να επιστρέψει στο “Μαντρί” και το λέει με κάθε τρόπο.
“Από το Μάιο του 2012 είχα μιλήσει για την ανάγκη συνένωσης της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης” δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης αναφερόμενος στη δήλωση Μεϊμαράκη για συνέδριο της ΝΔ και άνοιγμα της παράταξης. Όπως είπε η πρόταση τότε είχε βρει ανταπόκριση.
Ζήτησε το κάλεσμα να είναι ουσίας και όχι επικοινωνιακό και να αποτελεί επαναβεβαίωση των βασικών αρχών της παράταξης.
Ερωτηθείς για τη δήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στα Παραπολιτικά 90,1 FM, που εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες, απάντησε πως δεν τρελαίνομαι με την ιδέα, σημειώνοντας πως είναι εκτός τόπου και χρόνου να γίνεται η συζήτηση αυτή πριν από τις εκλογές.
Τόνισε πως ήταν βεβιασμένο ότι η κυβέρνηση μπορεί να καταφέρει τους 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο.























































