ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να εξαλείψει το Ομάν από τον χάρτη - Τις ίδιες «μαγκιές» έλεγε και για το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «απαράδεκτη κοροϊδία των δανειοληπτών» από την κυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑ- ακροδεξιών-γυρολόγων» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του για το νέο πλαίσιο προστασίας α΄ κατοικίας το οποίο αναμένεται να σταλεί σήμερα Παρασκευή στους θεσμούς.
Όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, η κυβέρνηση αντικαθιστά τον Ν. 1869 του ΠΑΣΟΚ με «ένα πλαίσιο που δεν προστατεύει στην πράξη την α΄ κατοικία από τους πλειστηριασμούς».
«Πέρα από τα πολλά επικίνδυνα σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν, η ισχύς της “προστασίας” αποκλειστικά για το 2019, εξυπηρετεί μόνο τις προεκλογικές ανάγκες “προστασίας” του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή των πολιτών» σημειώνει το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι «μόνη λύση είναι η υιοθέτηση της ολοκληρωμένης Πρότασης Νόμου που το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει στην Βουλή, για την αποτελεσματική προστασία των μικρών και μεσαίων δανειοληπτών».
























































