ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «απαράδεκτη κοροϊδία των δανειοληπτών» από την κυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑ- ακροδεξιών-γυρολόγων» κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του για το νέο πλαίσιο προστασίας α΄ κατοικίας το οποίο αναμένεται να σταλεί σήμερα Παρασκευή στους θεσμούς.
Όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, η κυβέρνηση αντικαθιστά τον Ν. 1869 του ΠΑΣΟΚ με «ένα πλαίσιο που δεν προστατεύει στην πράξη την α΄ κατοικία από τους πλειστηριασμούς».
«Πέρα από τα πολλά επικίνδυνα σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν, η ισχύς της “προστασίας” αποκλειστικά για το 2019, εξυπηρετεί μόνο τις προεκλογικές ανάγκες “προστασίας” του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή των πολιτών» σημειώνει το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι «μόνη λύση είναι η υιοθέτηση της ολοκληρωμένης Πρότασης Νόμου που το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει στην Βουλή, για την αποτελεσματική προστασία των μικρών και μεσαίων δανειοληπτών».
























































