ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Η Ιορδανία αποκαλύπτεται ως «μυστικός εταίρος» στον πόλεμο κατά του Ιράν
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ επισκέφθηκε την Τεχεράνη, όπου συναντήθηκε με τον ανώτατο πνευματικό ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ καθώς και με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί, όπως έγινε γνωστό από τη Δαμασκό και από επίσημες ιρανικές πηγές.
Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Άσαντ στο Ιράν αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία, το 2011.
«Η Ισλαμική Δημοκρατία θεωρεί ότι η βοήθεια προς την κυβέρνηση και το έθνος της Συρίας ισοδυναμεί με βοήθεια στο κίνημα της αντίστασης (ενάντια στον ιμπεριαλισμό) και είναι υπερήφανη για αυτήν τη βοήθεια» που προσφέρει, είπε ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό του.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε το πρωί της Δευτέρας, όμως γνωστοποιήθηκε ώρες αργότερα.
Στη συνάντησή του με τον Άσαντ, ο Ροχανί είπε ότι το Ιράν «όπως και στο παρελθόν, θα σταθεί στο πλευρό του λαού και της κυβέρνησης της Συρίας».
Ο Σύρος πρόεδρος «ευχαρίστησε τις αρχές και τον λαό» του Ιράν «για όλα όλα έδωσαν στη Συρία κατά τη διάρκεια του πολέμου» ανέφερε εξάλλου η συριακή προεδρία με αναρτήσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.























































