Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα

Ρωσία: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πεπεισμένος ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζουν στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα με σκοπό να ανατρέψουν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, εμφανίζεται ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ.

«Αντιμετωπίζοντας με σαρκασμό και υπεροψία τον λαό της Βενεζουέλας, οι ΗΠΑ ετοιμάζουν στρατιωτική επέμβαση στο ανεξάρτητο κράτος», δηλώνει ο Πατρούσεφ

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αrgumenti I Fakti», ο Πατρούσεφ δήλωσε πως «αντιμετωπίζοντας με σαρκασμό και υπεροψία τον λαό της Βενεζουέλας, οι ΗΠΑ ετοιμάζουν στρατιωτική επέμβαση στο ανεξάρτητο κράτος».

Επιπλέον, ο Πατρούσεφ επισημαίνει ότι η αποστολή αμερικανικών δυνάμεων στο Πουέρτο Ρίκο και στην Κολομβία δείχνει ότι το Πεντάγωνο ενισχύει τις ένοπλες στρατιωτικές ομάδες που θα χρησιμοποιηθούν για την ανατροπή του προέδρου Μαδούρο, ενώ εκτιμά ότι τη δεινή ανθρωπιστική κατάσταση, που βιώνει η Βενεζουέλα, την έχουν προκαλέσει οι αμερικανικές κυρώσεις και το εμπάργκο.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας δηλώνει, επίσης, ότι ο λαός της Βενεζουέλας κατανοεί άριστα τις πραγματικές προθέσεις των ΗΠΑ, γι αυτό και αρνείται να παραλάβει ανθρωπιστική βοήθεια από μια χώρα εισβολέα και υποστηρίζει τον πρόεδρο του.

Τέλος, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δηλώνει ότι οι ΗΠΑ πρότειναν στη Ρωσία να αρχίσουν διαβουλεύσεις για την κατάσταση στην Βενεζουέλα, ωστόσο οι ίδιες αποφεύγουν τις διαβουλεύσεις αυτές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας

Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου

Η Γκισλέιν Μάξγουελ του Τζέφρι Έπσταϊν θα τα πει όλα μόνο εάν της δώσει χάρη ο Τραμπ

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν

Στρατηγική σιωπή: Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου για σύνοδο «κεκλεισμένων των θυρών» υπό τον φόβο του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr