ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Κυνικά Καύματα - Ο καύσωνας του Ιουλίου και ο Σείριος
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη «βαθιά ανησυχία του» για την κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν, εξέφρασε χθες Τετάρτη κορυφαίος Κινέζος διπλωμάτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Ουάνγκ Γι, κορυφαίο στέλεχος της κινεζικής διπλωματίας, εξέφρασε την ανησυχία του στη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον Πακιστανό υπουργό Εξωτερικών Σα Μαχμούντ Κουρέσι.
Ο Κουρέσι επικοινώνησε με τον Ουάνγκ για τον ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και εξέφρασε την ελπίδα ότι το Πεκίνο θα συνεχίσει να διαδραματίζει «εποικοδομητικό ρόλο» ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση.
Ο Ουάνγκ «επανέλαβε την ελπίδα του ότι τόσο το Πακιστάν όσο και η Ινδία θα επιδείξουν αυτοσυγκράτηση», θα «τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους να αποτρέψουν την επέκταση της κρίσης», καθώς και την πάγια θέση της κινεζικής διπλωματίας πως η εδαφική ακεραιότητα όλων των χωρών πρέπει να γίνεται σεβαστή.
Ινδία και Πακιστάν κατέρριψαν μαχητικά η μία της άλλης την Τετάρτη ενώ οι στρατοί ξηράς των δύο κρατών αντάλλαξαν πυρά σε τουλάχιστον 10 τοποθεσίες.























































