ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA μεταδίδει ότι οι ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας πιέζουν νεαρά κορίτσια, στον τουρκοκρατούμενο κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, να τους παντρευτούν.
Σύμφωνα με το ANHA οι ζωές των γυναικών στην Εφρίν, που καταλήφθηκε από τους Τούρκους πέρσι, είναι αβάστακτες.
Οι μισθοφόροι της Άγκυρας επιτίθενται σε γυναίκες, τις απαγάγουν, τις παρενοχλούν.
Αυτός είναι ο λόγος που πολλές μένουν μέσα στα σπίτια τους, για να μην υφίστανται δημόσιους εξευτελισμούς.
Σύμφωνα με τοπική πηγή, που επικαλείται το ANHA, οι μισθοφόροι των Τούρκων απειλούν οικογένειες ντόπιων να τους δώσουν τις κόρες τους για γάμο.
Εάν οι οικογένειες αντισταθούν, τότε προχωράνε σε κατάσχεση των περιουσιών τους και τους διώχνουν από τα σπίτια τους.
Πολλές οικογένειες αναγκάζονται να κρύβουν τα κορίτσια τους για να μη τα δουν οι τζιχαντιστές και τα ζητήσουν.























































