ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Συζητήσαμε σήμερα στο Eurogroup την πολύ καλή πρόοδο που έκανε η Ελλάδα με τις μεταρρυθμίσεις. Εάν όλες οι δεσμεύσεις εκπληρωθούν θα εξετάσουμε τον Απρίλιο την περαιτέρω εφαρμογή των συμπεφωνημένων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους», δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά την συνεδρίαση του Eurogroup o πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.
«Το μήνυμά μου στο Eurogroup είναι ότι η Ελλάδα συνέχισε να σημειώνει καλή πρόοδο.
»Σχετικά με τα λίγα εκκρεμή ζητήματα, οι εποικοδομητικές συνομιλίες συνεχίζονται», ανέφερε ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί υπογραμμίζοντας πως «είμαστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στη μεταρρύθμιση του νόμου Κατσέλη.
Έχουμε την πεποίθηση ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί εγκαίρως για το επόμενο Eurogroup».
«Η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο» ανέφερε και ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ σημειώνοντας ότι υπάρχουν ορισμένα εκκρεμή ζητήματα που μένει να αποσαφηνισθούν και αυτό μπορεί να γίνει τις επόμενες λίγες εβδομάδες.























































