ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ιντλίμπ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS),


















































Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού - Της έκοψε το αυτί
«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Η Μελίνα Ασλανίδου θυμάται τι της είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν «φύγει» και τι τη δίδαξε
Η «Αγορά» της «Αθανασίας» - Δεν «σπέρνουμε» ζωή, αλλά αγοράζουμε λίγο ακόμη από τον εαυτό μας;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συριακή Αλ Κάιντα, η Ταχρίρ Αλ Σαμ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι άνδρες της συνέλαβαν υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Η σύλληψη έγινε στην επαρχία της Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.
Σύμφωνα με την Ταχρίρ Αλ Σαμ, ο οπλαρχηγός Ρασίντ Τάκο συνελήφθη σε έφοδο στο «αρχηγείο» του στην πόλη Μασεμπέεν.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρισης σύλληψης του Τάκο από την Αλ Κάιντα, ξέσπασε μάχη και περισσότεροι από δέκα τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και από τις δύο πλευρές.
Η συριακή Αλ Κάιντα, η Ταχρίρ Αλ Σαμ, διεξάγει επιχειρήσεις στις περιοχές που ελέγχει στην Ιντλίμπ για την εξάρθρωση των μυστικών πυρήνων του Ισλαμικού Κράτους.
Το Ισλαμικό Κράτος δεν ελέγχει εδάφη στην επαρχία της Ιντλίμπ, αλλά, λειτουργεί υπονομευτικά στην κυριαρχία της Αλ Κάιντα.
Οι τζιχαντιστές του, που ανήκουν σε κρυφούς πυρήνες, πραγματοποιούν τρομοκρατικά χτυπήματα, όπως επιθέσεις αυτοκτονίας και δολοφονίες.























































