ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκολας Μαδούρο, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι αποπειράθηκαν να οργανώσουν ένα πραξικόπημα με σκοπό την ανατροπή του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, χωρίς να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την άφιξη των Ρώσων στρατιωτικών στο Καράκας, την οποία κατήγγειλε η Ουάσιγκτον.
Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο, ο Σεργκέι Λαβρόφ υπογράμμισε ότι οι απόπειρες της Ουάσιγκτον να οργανώσουν ένα πραξικόπημα στη Βενεζουέλα και οι απειλές που διατυπώνουν εναντίον της νόμιμης κυβέρνησής της συνιστούν παραβιάσεις της χάρτας του ΟΗΕ και κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κυρίαρχου Κράτους, τονίζεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.























































