ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την ώρα που η ελληνική σόουμπιζ ανακάλυψε το instagram οι παπαράτσι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά, αφού οι ωραίες και οι ωραίοι ποστάρουν εκεί τις προσωπικές τους στιγμές, που κάποτε στηνόταν ολόκληρη “πολεμική” επιχείριση για μερικές εικόνες “διασήμων” με μαγιό.
Η Τάμτα είναι από τις μορφές των social media με χιλιάδες ακολούθους και μάλιστα ήταν από τις πρώτες που “έπιασε” το νόημα, ποστάροντας φωτογραφίες της από τις διάφορες δραστηριότητές της.
Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει για μια ακόμη φορά το διαδικτυακό χειροκρότημα (το λες και like) με τις φωτογραφίες που ανάρτησε από τις διακοπές της στη Σκιάθο.
Η Τάμτα με μαγιό σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, το θέμα όμως είναι ότι θέλουμε να το βλέπουμε ξανά και ξανά!























































