ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρίτη ήττα για την Τερέζα Μέι . Οι Βρετανοί βουλευτές καταψήφισαν (ξανά) τη συμφωνία του Brexit με 344 ψήφους έναντι 286 υπέρ.
Στον απόηχο του αποτελέσματος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις 10 Απριλίου, δύο ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε το Λονδίνο για να περάσει τη συμφωνία.
«Θα συνεχίσω να μάχομαι για ένα συντεταγμένο Brexit», υπογράμμισε η Μέι μετά το πέρας της ψηφοφορίας προειδοποιώντας ωστόσο ότι τώρα η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ένωση στις 12 Απριλίου, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για να νομοθετηθεί μία συμφωνία.
Ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν την προκάλεσε να προκηρύξει εκλογές, εφόσον δεν σκοπεύει να αλλάξει τη συμφωνία.























































