ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η 28χρονη Σεντά Γκιουντογάν είναι η νεότερη πρόεδρος κοινότητας στην Τουρκία και εντυπωσιάζει με την οδήγηση της σε τρακτέρ
Η Σεντά κατάφερε να κέρδισει τον επί 10 χρόνια κοινοτάρχη του χωριού της με μεγάλη διαφορά και έτσι έγινε η πρόεδρος του Ελαζίγ στην Τουρκία.
Η όμορφη νεαρή έχασε τους γονείς σε ηλικία 11 χρονών σε ατύχημα, αλλά αυτό την βοήθησε να γίνει πιο δυνατή.
Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου, την εβδομάδα δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία και τα Σ/Κ οδηγεί τρακτέρ, κοιτάζει τα πρόβατα και αρμέγει τις κατσίκες της.
Η Σεντά είχε ως ανταγωνισμό στις εκλογές άλλους 3 υποψήφιους άνδρες στο χωριό της και τελικά κατάφερε να κερδίσει τις ψήφους του χωριού.
Όπως λέει η ίδια, θα συνεχίσει να δουλεύει και παράλληλα να είναι η πρόεδρος του χωριού της στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε.
























































