ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Ιρανός βουλευτής κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών
Γιατί οι Ισραηλινοί ανατίναξαν την τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Τι είπε ο Νετανιάχου
«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ ανταποκρινόμενοι με χαρά και τιμή στο κάλεσμα για τη συγκρότηση ευρείας προοδευτικής συμμαχίας, ως απάντηση στη Ακροδεξιά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» είπε το Σάββατο από το βήμα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου στο Γαλάτσι ο Χρήστος Κουτσονάσιος, τονίζοντας πως το κίνημα «Πράττω» δεν έχει παρά να συμπράξει στο μέτωπο κατά του Νεοφιλελευθερισμού και την παλινόρθωσης της δεξιάς.
Προέκρινε παράλληλα την ανάγκη νέας ατζέντας και προτάσεων.
«Να έχουμε υπόψη μας την έξοδο από τα μνημόνια και τη Συμφωνία των Πρεσπών που βελτίωσαν την εικόνα της χώρας.
»Έχουμε καινούργια δεδομένα και στη βάση αυτών πρέπει να χτίσουμε τη συμμαχία» τόνισε.
Πάντως πάρα τα προβλήματα της Ένωσης ο κ. Κουτσονάσιος είπε πως η προοδευτική συμμαχία πρέπει να έχει ανοιχτό το μέτωπο και απέναντι στους αρνητές της ΕΕ «να δείξουμε ότι είμαστε υπέρ της Ευρώπης των λαών των πατρίδων και όχι υπέρ της Ευρώπης των αγορών των τραπεζών» είπε καταλήγοντας, προσθέτοντας πως «επιδιώκουμε και μας ενδιαφέρει η ήττα της ΝΔ».
























































