ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας και γιος πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τουρίστα στην θάλασσα

Πατέρας και γιος πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τουρίστα στην θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Πνιγμός,

Πατέρας και γιος βρήκαν τραγικό θάνατο προσπαθώντας να σώσουν έναν τουρίστα που βρισκόταν χαμένος στη θάλασσα, στη Βικτόρια της Αυστραλίας.

Το σκάφος πάνω στο οποίο βρίσκονταν ο Ρος Πόγουελ και ο γιος του Άντριου, 32, αναποδογύρισε την ώρα που προσπαθούσαν να φτάσουν στον άνθρωπο που βρισκόταν κοντά στις ασβεστολιθικές στοίβες γνωστές ως οι Δώδεκα Απόστολοι.

Ο 30χρονος τουρίστας τελικά σώθηκε όταν ελικόπτερο έφτασε στο σημείο και τον διέσωσε μαζί με έναν τρίτο διασώστη που βρισκόταν στο σκάφος.

Ο Ρος Πόγουελ και ο γιος του Άντριου εκτελούσαν χρέη διασωστών οικειοθελώς.

Το περιστατικό συγκλόνισε την τουριστική πόλη του Πορτ Κάμπελ που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μελβούρνης, καθώς οι δύο άντρες ήταν έμπειρα μέλη της τοπικής λέσχης διάσωσης σέρφινγκ.

Ο διασώστης, που κατάφεραν να σώσουν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας.

Ο τουρίστας υπέστη υποθερμία και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως “Παγίδα του Θουκυδίδη”»

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Νίκος Δένδιας για ΝΑΤΟ: «Είναι προς όφελος του λαού των ΗΠΑ να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη»

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Υφ. Εξωτερικών της Αυστραλίας «τη σημασία προστασίας των θαλάσσιων οδών στο πλαίσιο της UNCLOS»

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr