ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γάμος Ομοφυλοφίλων, Εκλογές, Ευρωεκλογές 2019, Νίκος Παππάς, Ομοφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλ,


















































Μπαμπάκ Ταγβαΐ: Ο βλάκας Ιρανός στρατηγός Μοχσέν Ρεζαΐ αποκάλυψε ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία
Ετοιμάζεται το Ισραήλ για εισβολή στη νότια Συρία ταυτόχρονα με τον πόλεμο κατά του Ιράν;
Ο Μοχσέν Ρεζαΐ του Ιράν «έδωσε» Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν: Ακούγονταν «περισσότερο σαν τη Χεζμπολάχ» όταν συζητούσαν για το
Χαμός! Ο Ερντογάν ζητά δισ. δολάρια από τον Αλίεφ - «Είμαστε αδέλφια, αλλά όχι η τράπεζά σας»
«Προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία»: Προειδοποίηση πρώην διοικητή της ισραηλινής μονάδας 504 στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής με το συνδυασμό της Ρένα Δούρου «Δύναμη Ζωής», είχε την Πέμπτη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση του κ. Παππά με τον Βαγγέλη Σκούφα, λογιστή και μέλος των Οικογενειών «Ουράνιο Τόξο», και Άννα Κουρουπού, διευθύντρια του «Red Umbrella Athens», τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, όπως η θέσπιση του πολιτικού γάμου και της τεκνοθεσίας για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου των συντρόφων, η παροχή πλήρους, ασφαλούς και δίχως διακρίσεις πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας για όλους, η ανάγκη καταπολέμησης του μισαλλόδοξου λόγου από τα ΜΜΕ, και άλλα.
























































