ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Τουρκία, Χακάν Φιντάν,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κουρδικής καταγωγής αρχηγός της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας (MIT) Χακάν Φιντάν επισκέφτηκε πρόσφατα την Μόσχα, σύμφωνα με δήλωση μιας πηγής που έχει ενημερωθεί σχετικά στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
«Καθώς ο αρχηγός των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών συνόδευσε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις συνομιλίες που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Χακάν Φιντάν και οι συνεργάτες του από τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών συζήτησαν με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών τις λεπτομέρειες του πλαισίου των συμφωνιών, που υπογράφτηκαν μεταξύ των δύο προέδρων», είπε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.
Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών αρνήθηκαν να σχολιάσουν.
Σε ό,τι αφορά τις στενές σχέσεις μεταξύ Τούρκων και Ρώσων πρακτόρων, γεννώνται εύλογες απορίες κατά πόσο είναι ασφαλή τα δυτικά μυστικά που μοιράζεται η Τουρκία ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.























































