ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικ Πόμπεο, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε την Τουρκία ΕΞΩ από το πρόγραμμα F-35 και όχι ο Μητσοτάκης
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση drones Switchblade 300 στην Ελλάδα
Καύσωνας μέχρι τις 21 Ιουλίου - Μετά «διάλειμμα» 22-26 Ιουλίου με βροχές και από τις 27/07 πάλι καλοκαίρι
Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης - Ο
ΗΠΑ: Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας μίλησε για «καταστροφική επιρροή» των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Aμερικανό ομόλογό του Μάικ Πόμπεο, που έγινε με αμερικανική πρωτοβουλία.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι «η ανάμειξη της Ουάσινγκτον στις υποθέσεις της Βενεζουέλας αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου» και ότι «αυτή η καταστροφική επιρροή δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία», σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Από την πλευρά του ο Μάικ Πομπέο είπε στον Λαβρόφ ότι η Μόσχα «αποσταθεροποιεί» την Βενεζουέλα και ζήτησε από την Ρωσία να σταματήσει να υποστηρίζει τον Νικολάς Μαδούρο.
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είπε στον Ρώσο ομόλογό του ότι «η επέμβαση της Ρωσίας και της Κούβας είναι αποσταθεροποιητική για την Βενεζουέλα και για τις διμερείς σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας», ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.























































