ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Η Τουρκία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 229%, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δικών της τεχνολογιών
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν ομολογουμένως ασυνήθιστο τρόπο να εξάρει τις αρετές του Κυριάκου Μητσοτάκη βρήκε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha.
Μιλώντας για το δώρο Χριστουγέννων και την αναφορά του κ. Μητσοτάκη σε αυτό στην Κύπρο, η βουλευτής της ΝΔ επιχείρησε να «μαζέψει» τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρίχνοντάς το στα… άπταιστα αγγλικά του κ. Μητσοτάκη.
Κάπου εκεί όμως μάλλον το… έχασε η κα Πιπιλή, αφού ευθέως χαρακτήρισε… άχρηστο σε όλα τα άλλα τον αρχηγό της ΝΔ, τονίζοντας όμως ότι ομιλεί πολύ καλά την αγγλική!
«Όταν μιλάμε για τα αγγλικά, ας αφήσουμε τους ανθρώπους που γνωρίζουν και πολύ καλά αγγλικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι άχρηστος σε όλα τα άλλα, ήξερε πολύ καλά τη λέξη που χρησιμοποιούσε» σημείωσε η κα Πιπιλή.
























































