ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Το Ιράν ανακοίνωσε εκ νέου κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων κατά της Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βρετανός στρατιώτης σκοτώθηκε από έναν ελέφαντα, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης κατά λαθροκυνηγών, την Κυριακή, στο Μαλάουι, ανακοίνωσε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.
Ο Μάθιου Τάλμποτ, ηλικίας 22 ετών, με καταγωγή από το Μπέρμιγχαμ (κεντρική Αγγλία) «σκοτώθηκε από έναν ελέφαντα, ενώ έκανε περιπολία στο εθνικό πάρκο Λιγουόντε» στο κεντρικό Μαλάουι, όπου οι Βρετανοί στρατιώτες βοηθούν από το 2017 τους δασοφύλακες να εντοπίσουν τους λαθροκυνηγούς που έχουν αποδεκατίσει τους πληθυσμούς ελεφάντων και ρινόκερων.
Ο στρατιώτης «έχασε τη ζωή του, ενώ επιχειρούσε στη μάχη εναντίον της λαθροθηρίας στο Μαλάουι» εξήγησε η υπουργός Άμυνας Πένι Μορνόντ, σε ένα δελτίο τύπου.
«Αυτό το τραγικό περιστατικό υπενθυμίζει τον κίνδυνο στο οποίο είναι εκτεθειμένοι οι στρατιωτικοί μας, όταν προστατεύουν ορισμένα από τα πλέον επαπειλούμενα είδη στον κόσμο από εκείνους που επιδιώκουν να αποκομίσουν κέρδη από τη σφαγή άγριων ζώων».
Ο νεαρός άνδρας εντάχθηκε στις τάξεις του στρατού τον Σεπτέμβριο του 2013, στο 1ο τάγμα, τους Coldstream Guards.























































