ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Κουτσονάσιος,


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τι θα συμβεί στην Ελλάδα έτσι κι εάν από «ατύχημα» πάρει την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε στο Facebook το στέλεχος της σοσιαλπατριωτικής κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, που στηρίζει την Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Κουτσονάσιος.
«Κάτι σαν εφιάλτης….
»Αφού τα λέει τόσο κυνικά και ωμά προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα γίνει άμα συμβεί κανένα ατύχημα και βγει πρωθυπουργός, έχουμε και λέμε:
»Μένεις στο Περιστέρι;
»Ετοιμάσου να γίνεις ψυκτικός ή το πολύ τεχνίτης που θα επισκευάζει ανελκυστήρες, αυτό ήταν γραφτό στην μοίρα σου ας πρόσεχες που διαμένεις, το ταβάνι σου είναι το πολύ κάποια τεχνική σχολή ή άνεργος, τα πανεπιστήμια είναι για τα βόρεια προάστια άντε και Κολωνάκι ή Γλυφάδα.
»Θέλεις 13ο μισθό;
»Αστεία πράγματα, αυτά είναι επιδόματα των λαϊκιστών της κυβέρνησης, ο σωστός εργαζόμενος αρκείται στους 12 μισθούς και βλέπουμε μήπως τους περιορίσουμε κιόλας.
»Εργάζεσαι πενθήμερο;
»Είσαι ντεμοντέ, εκτός εποχής, ο σύγχρονος εργαζόμενος δεν λέει όχι σε 7 ημέρες εργασία της εβδομάδα.
»Θέλεις προσωπική ζωή και ξεκούραση;
»Καλά που ζεις το παν είναι να διατηρηθείς με κάθε μέσο στην αγορά εργασίας και η αγορά ζητά επταήμερο, αλλιώς ανεργία. Όποιος θέλει προσωπική ζωή και ξεκούραση είναι τεμπέλης και άχρηστος.
»Θαυμάστε τον, είναι το κάτι άλλο».
























































