ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, έρευνα δείχνει ότι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι δεν πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει λαμπρό μέλλον.
Σύμφωνα με έρευνα του European Council on Foreign Relations που παρουσιάζει ο Guardian, περισσότεροι από τους μισούς Ευρωπαίους πιστεύουν ότι η επόμενη γενιά μπορεί και να μη δει την Ευρώπη όπως είναι σήμερα.
Με βάση τα ευρήματα, στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα, την Τσεχία, και την Πολωνία, η αίσθηση είναι ότι η Ευρώπη είναι σε… αποσύνθεση και ότι η διάσπαση θα γίνει σε 10 – 20 χρόνια.
Η θεωρία αυτή, με βάση το Guardian, είναι πολύ πιο διαδεδομένη στη Γαλλία, όπου μάλιστα το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λε Πεν προχωρά… ακάθεκτο.
Συγκεκριμένα το 58% των πολιτών στη Γαλλία πιστεύει ότι είναι πιθανό ή πολύ πιθανό να διαλυθεί η ΕΕ εντός δέκα ή είκοσι ετών.
Στη Σλοβακία, το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει το 66%.























































