ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Τραγικό τροχαίο στη Λούτσα: Ένας 15χρονος νεκρός και δυο συνομήλικοι του τραυματίες
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
Ο Τραμπ αναγνωρίζει την κυβέρνηση της Ροντρίγκεζ στη Βενεζουέλα
Euroleague: Η Φενέρμπαχτσέ «ξέρανε» σε... νεκρό χρόνο τον Παναθηναϊκο 85-83 μέσα στο ΟΑΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για εμπλοκή σε αιματηρό επεισόδιο, το οποίο συνέβη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το βράδυ της Κυριακής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 29χρονο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι 22 και 33 ετών, και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
Όπως κατήγγειλε το θύμα, τέσσερις άνδρες τον καταδίωξαν και ένας εξ αυτών τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη και στο χέρι.
Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την Αστυνομία και μετά από λίγη ώρα δικυκλιστές αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν δύο από τους φερόμενους ως δράστες, που μετά την εξέτασή τους συνελήφθησαν.
Ο 29χρονος, που κατέθεσε ότι πριν από το επεισόδιο συμμετείχε στην πορεία για την Γενοκτονία των Ποντίων, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.























































