ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοίγει ο δρόμος για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

Ανοίγει ο δρόμος για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοίγει ο δρόμος για τη συνέχιση χορήγησης τακτικών αδειών στον Δημήτρη Κουφοντίνα, που πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου, καθώς ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα που είχε «κόψει» την άδεια στον πολυισοβίτη της 17Ν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο της συνηγόρου Ιωάννας Κούρτοβικ, δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου αναιρείται και παραπέμπεται να δικαστεί με νέα σύνθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η αναίρεση ή όχι του βουλεύματος συζητήθηκε προχθές ενώπιον του ΣΤ’ ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από παρέμβαση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, που έκρινε ότι το σκεπτικό σύμφωνα με το οποίο οι πολυϊσοβίτες δεν δικαιούνται άδεια δεν είναι νομικά ορθό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές

Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Άρειος Πάγος για Γιωτόπουλο: «Αμετανόητος και επικίνδυνος» – Γιατί επιστρέφει στη φυλακή

Πίσω στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος με απόφαση του Αρείου Πάγου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr