ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Επανάσταση” χαρακτηρίζει η Χουριέτ το πρώτο περιοδικό για gay που θα κυκλοφορήσει στις 45 Αυγούστου στην Τουρκία.
“Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ταμπού, αλλά φυσικά βήμα βήμα” δηλώνει στην εφημερίδα ο αρχισυντάκτης του περιοδικού GM Εμίρ Ακγκιούν ο οποίος δηλώνει ευχαριστημένος από τις πρώτες θετικές αντιδράσεις για την έκδοση του περιοδικού.
Σε μια χώρα που που ακόμη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να γελάνε και με την πολιτική ιδεολογία του Ισλάμ και την σαρία στο πίσω πλευρό της μουσουλμανικής κυβέρνησης σίγουρα είναι μία μικρή επανάσταση αλλά είναι και δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθεί στο στόχαστρο των φανατικών μουσουλμάνων.
Στο πρώτο τεύχος εξώφυλλο είναι η Μαράια Κάρεϊ.























































