ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη «Μεγάλη Αλβανία» σε χάρτη -που συμπεριλαμβάνει και ελληνικά εδάφη- έκανε δώρο στον πρόεδρο της βορειομακεδονικής Βουλής Αλβανός λαϊκός τραγουδιστής.
Συγκεκριμένα, ο Αλβανός πρόεδρος της Βουλής της Βόρειας Μακεδονίας, Ταλάτ Τζαφέρι, βρέθηκε σε αμήχανη θέση σε τηλεοπτική εκπομπή όταν του «δωρίστηκε» η Μεγάλη Αλβανία.
Το δώρο ήταν ένα κάδρο με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας». Το πρόσφερε ο λαϊκός τραγουδιστής Αζίζ Μορίνα.
«Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να επιτύχουμε το στόχο μας, να ενωθούμε πνευματικά, να είμαστε μαζί όπου πηγαίνουμε, μέσα σε μια μεγάλη ενωμένη Ευρώπη», είπε ο Τζαφέρι, σύμφωνα με το σκοπιανό «Plus Info» και το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Προφανώς και ο πρόεδρος της σκοπιανής Βουλής προσπάθησε να το «σώσει» μιλώντας για πνευματική ενότητα και όχι εδαφική.
Η «Μεγάλη Αλβανία» αποτελεί το «όπιο» μερίδας του εξαθλιωμένου αλβανικού λαού, που καταφεύγει στον εθνικισμό για να μη σκέφτεται την εξαθλίωσή του.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι, όλη αυτή η εθνικιστική υστερία υποστηρίζεται από τον Έντι Ράμα, πρωθυπουργό της Αλβανίας.























































