ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φήμες χαρακτήρισε κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στο Documentonews.gr, όσα γράφονται για ειλημμένη απόφαση να μη κατέβει το κόμμα στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος στην παρούσα φάση αναλύεται το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και στις οργανώσεις του κόμματος πανελλαδικά και η τελική απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη Δευτέρα την οποία θα κλιθεί να επικυρώσει το εθνικό συμβούλιο του κόμματος.
Σε ερώτηση του documentonews.gr ποια μπορεί να είναι η τελική απόφαση το εν λόγω στέλεχος απάντησε ότι το κλίμα στις οργανώσεις είναι υπέρ της καθόδου στις εκλογές ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη όλα τα μέλη του κόμματος με την τελική απόφαση να την παίρνει όπως είναι φυσικό ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμένος.
























































