ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτά με Μεγάλη Αλβανία απείλησε ο πρόεδρος του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι. Πρόκειται για εξαγγελία που απειλεί με αποσταθεροποίηση τα δυτικά Βαλκάνια.
Ο πρόεδρος του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι δήλωσε, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο Dukagjinit, ότι το Κόσοβο εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαγάγει δημοψήφισμα για την ένωση του με την Αλβανία, αν η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίσει να το απομονώνει.
«Αν η ΕΕ συνεχίσει να απομονώνει το Κόσοβο, θα εξετασθεί η δυνατότητα θεσμικών ενεργειών ή δημοψηφίσματος για την ένωση με την Αλβανία.
»Μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέσω κοινοβουλευτικών αποφάσεων είτε μέσω δημοψηφισμάτων στο Κόσοβο και την Αλβανία, αλλά περιλαμβάνοντας και το Πρέσεβο, την Μεντβέσκα και το Μπουγιάνοβιτς.
»Αν Η ΕΕ δεν επιθυμεί να αναγνωρίσει δύο αλβανικά κράτη με δύο σημαίες, ας δεχθούν μόνο τη μία σημαία», δήλωσε ο Θάτσι στο τηλεοπτικό δίκτυο Dukagjinit.
Ο Χασίμ Θάτσι εξέφρασε την άποψη ότι αυτή η ιδέα «θα αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια» ενώ διευκρίνισε ότι με τη λέξη «απομόνωση» που χρησιμοποίησε υπονοούσε «την παρατεταμένη διαδικασία που αφορά την απλούστευση των διαδικασιών χορήγησης βίζας» στους Κοσοβάρους από την ΕΕ.
Να σημειωθεί ότι οι άλλες περιοχές που ανέφερε αποτελούν εδάφη της Σερβίας.























































