Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαλβίνι: Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το χρέος είναι να μειωθούν οι φόροι

Σαλβίνι: Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το χρέος είναι να μειωθούν οι φόροι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος ηγείται της ακροδεξιάς Λέγκας, απέρριψε τις επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά της Ιταλίας, υποστηρίζοντας πως η μείωση των φόρων είναι ο μοναδικός τρόπος για να μειωθεί το εθνικό χρέος.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε καταλήξει νωρίτερα σήμερα στο συμπέρασμα πως η Ιταλία παραβιάζει τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ εξαιτίας του αυξανόμενου χρέους της, μια κατάσταση η οποία δικαιολογεί την έναρξη μιας πειθαρχικής διαδικασίας.

«Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το χρέος, που δημιουργήθηκε κατά το παρελθόν, είναι να μειωθούν οι φόροι … και να επιτραπεί στους Ιταλούς να εργασθούν περισσότερο και καλύτερα», αναφέρει ο Σαλβίνι σε δήλωση που εξέδωσε σε αντίδραση στην κίνηση της Κομισιόν.

«Με περικοπές, κυρώσεις και λιτότητα, είδαμε αύξηση του χρέους, της φτώχειας, της ανασφάλειας και της ανεργίας. Πρέπει να κάνουμε το αντίθετο», δήλωσε.

«Δεν ζητούμε το χρήμα άλλων, θέλουμε απλώς να επενδύσουμε σε εργασία, ανάπτυξη, έρευνα και υποδομή. Είμαι σίγουρος πως στις Βρυξέλλες θα σεβαστούν τη βούληση αυτή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Χακάν Φιντάν παριστάνει τώρα τον «προστάτη» (νταβατζή) της Ευρώπης

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Πούτιν: «Αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο, είμαστε έτοιμοι τώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr