ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Τουρκία,


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία το… τερματίζει και απειλεί τις ΗΠΑ ότι «θα λάβει ανταποδοτικά μέτρα», εάν τις επιβληθούν κυρώσεις για την αγορά ρωσικών αμυντικών συστημάτων S-400.
Την απειλή έκανε σήμερα Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ως απάντηση, η τουρκική λίρα σημείωσε πτώση στις 5,9075 έναντι του δολαρίου μετά το σχόλιο αυτό, πέφτοντας στο χαμηλότερο επίπεδο των δύο τελευταίων εβδομάδων.
Η Ουάσιγκτον έχει προειδοποιήσει για κυρώσεις και για αποκλεισμό της Τουρκίας από το πρόγραμμα των μαχητικών F-35, αν παραδοθούν στην Άγκυρα οι πύραυλοι επιφανείας αέρος S-400.
Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ο Τσαβούσογλου δήλωσε πως είναι αδύνατο να ακυρωθεί η παραγγελία για τους S-400.
Στην ίδια συνέντευξη, ο Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στην Ανατολική Μεσόγειο χαρακτηρίζοντας «άκυρη» οποιαδήποτε συμφωνία δεν περιλαμβάνει την Τουρκία.
Οποιαδήποτε συμφωνία στην Ανατολική Μεσόγειο αποκλείει την Τουρκία είναι «άκυρη», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.
Δηλαδή, η Τουρκία απείλησε ΗΠΑ, Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Τουρκία.























































