ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας του Ιράν δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι η Τεχεράνη είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια στον Περσικό Κόλπο και κάλεσε τις αμερικανικές δυνάμεις να αποχωρήσουν από την περιοχή, μετά και την κλιμάκωση της έντασης λόγω των επιθέσεων, την περασμένη εβδομάδα, σε δύο δεξαμενόπλοια.
«Ανέκαθεν λέγαμε ότι εμείς είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας στον Περσικό Κόλπο και τα Στενά του Ορμούζ», τόνισε ο γραμματέας του Ανωτάτου Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Ιράν, Αλί Σαμχανί, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο IRIB.
«Επαναλαμβάνουμε τη θέση μας και καλούμε τις δυνάμεις των ΗΠΑ να τερματίσουν την παρουσία τους στην περιοχή καθώς αποτελούν την κύρια πηγή της κρίσης και της αστάθειας», πρόσθεσε.























































