ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ευρωπαϊκή Ένωση,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μισό δισ. ευρώ δέσμευσε ήδη η Ευρωπαϊκή Ένωση για ένα νέο πρόγραμμα 4ετούς συνεργασίας της με την Αίγυπτο, καλύπτοντας πολλούς τομείς, όπως οι μεταφορές, οι υποδομές, το περιβάλλον, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η κοινωνική προστασία και οι μικρές επιχειρήσεις όπως ανέφερε, η υπουργός Επενδύσεων Σάχαρ Νασρ, ανοίγοντας τις εργασίες της 5ης Ευρωμεσογειακής Οικονομικής Διάσκεψης.
Μεταφέροντας μήνυμα του πρωθυπουργού, Μουστάφα Μαντμπούλι η υπουργός κα Νασρ χαρακτήρισε την Ευρωπαϊκή Ένωση ως τον σημαντικότερο εταίρο της Αιγύπτου σε διάφορους οικονομικούς, εμπορικούς, τουριστικούς, εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς τομείς μέσω κοινών σχεδίων που υλοποιούνται σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τον ιδιωτικό τομέα.






















































