ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε RED CODE επτά Περιφέρειες
Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»
Τα κράτη που θα βοηθήσουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να επιτεθούν στο Ιράν θα υποστούν «συνέπειες», προειδοποίησε η Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του και επιθυμώντας να ενισχύσει τις προσπάθειες των επιχειρήσεων- μελών του για εξωστρέφεια, τους παρέχει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο δικό του περίπτερο στην 84η ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου 2019) και να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους με έντυπο υλικό.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι το Περίπτερο του ΕΒΕΑ, συνολικού εμβαδού 200τ.μ., θα βρίσκεται στο Κτίριο 13, απέναντι από το Περίπτερο της τιμώμενης χώρας, η οποία για εφέτος είναι η Ινδία, μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά με μεγάλο οικονομικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον, όπου η ΔΕΘ θα αποτελέσει βήμα για τη δημιουργία και την ανάπτυξη νέων εμπορικών, επενδυτικών και εξαγωγικών σχέσεων.
Το ΕΒΕΑ καλύπτει τα έξοδα του ίχνους εδάφους και της ενοικίασης του χώρου για τις επιχειρήσεις – μέλη του που επιθυμούν να προσελκύσουν εισαγωγείς ή και επενδυτές- συνεργάτες από την Ινδία.
Καθώς ήδη εκδηλώνεται αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής και για την αρτιότερη οργάνωση της Έκθεσης, παρακαλούμε συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019.























































