ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας περνά σε χέρια Ισραηλινών επενδυτών (φωτο)

Ποιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας περνά σε χέρια Ισραηλινών επενδυτών (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον ισραηλινό επενδυτικό όμιλο ξενοδοχείων FATTAL HOTELS LTD εκμισθώθηκε το πρώην ξενοδοχείο «Esperia», που βρίσκεται επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω, ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ η εκμίσθωση έγινε μετά από διεθνή διαγωνισμό με κλειστές προσφορές. Ο χώρος εκμισθώθηκε για 30 χρόνια με δικαίωμα 10ετούς παράτασης.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, ημιόροφο, εννέα ορόφους και δώμα, συνολικής επιφάνειας 12.235,52 μ2 και ήταν κενό από τα τέλη του 2010.

Ετησίως, η επένδυση θα εισφέρει στα ταμεία του ΕΦΚΑ 1.150.000 ευρώ, ενώ για την μετατροπή του κτηρίου σε ξενοδοχείο 5 αστέρων θα επενδυθούν κατ’ ελάχιστον 10.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, κατά τις εργασίες θα απασχοληθούν 150 με 200 άτομα, ενώ κατά τη λειτουργία του ξενοδοχείου θα απασχοληθούν 160 με 200 υπάλληλοι.

Η FATTAL GROUP διαθέτει περισσότερα από 200 ξενοδοχεία στην Ευρώπη και σκοπεύει να μετατρέψει το «Esperia» σε ένα εμβληματικό ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ

Σκληρή ρητορική Τραμπ και σφυροκόπημα των ΗΠΑ στο Ιράν – Η Τεχεράνη απάντησε με πυραύλους σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν

Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»

Ιράν, ΗΠΑ συνεχίζουν την κλιμάκωση των επιθέσεων, αλληλοκατηγορίες για την ειρηνευτική συμφωνία

Κηφισιά: Συνελήφθη 29χρονη οικιακή βοηθός που «ξάφριζε» κοσμήματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr