ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Χουτζάτ αλ-Ισλάμ Σαχριαρί: Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ σχεδίαζε μια ενωμένη μουσουλμανική Ούμα πάνω από έθνη - Η ιμπεριαλιστική Θεοκρατία απέναντι στον
Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Ο Νίκος Δένδιας γκρεμίζει το κτίριο του Badminton στο πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ΕΝΦΙΑ είναι το Βατερλό της κυβέρνησης η οποία πρέπει να φύγει άμεσα τονίζει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι θα παραταθεί ένα μήνα η πληρωμή του προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες μετατροπές.
“Μετά τα κροκοδείλια δάκρυα των βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον εμπαιγμό και την κοροϊδία των Σαμαρά-Βενιζέλου οι οποίοι αφού στέλνουν τον Ε(Ν)ΦΙΑΛΤΗ στα νοικοκυριά «δίνουν εντολές» ανερυθρίαστα για «διορθώσεις» και πληρωμή ένα μήνα αργότερα!” τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει ότι “πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου δήμευση περιουσίας των πολιτών αφού αντικειμενικά και λόγω της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορούν να πληρώσουν. Δεν προβλέπει αφορολόγητο όριο και δεν προστατεύει και τη μικρή ιδιοκτησία. Είναι το Βατερλό της κυβέρνησης η οποία πρέπει να φύγει άμεσα.
























































