ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομοφυλόφιλοι δέχτηκαν επίθεση από τραμπούκους στα περίχωρα της Λιόν της Γαλλίας

Ομοφυλόφιλοι δέχτηκαν επίθεση από τραμπούκους στα περίχωρα της Λιόν της Γαλλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Λιόν, Ομοφυλόφιλοι,

Ένα ζευγάρι ανδρών, που περπατούσε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο Βιλερμπάν, στα περίχωρα της Λιόν (νοτιοανατολική Γαλλία) βρέθηκε στο στόχαστρο μιας βίαιης επίθεσης από καμιά εικοσαριά τραμπούκους, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον και των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

«Γύρω στις 01.30 το πρωί, δύο άνδρες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως ομοφυλόφιλοι, δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα 20 ατόμων, οι οποίοι εκτόξευαν ομοφοβικές ύβρεις προς το μέρος τους» και τους χτύπησαν, χρησιμοποιώντας σιδερένιες ράβδους, εξήγησε η εισαγγελία στο Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας Le Progres.

Τα θύματα βρήκαν καταφύγιο στην είσοδο ενός κτιρίου, όπου κάλεσαν την Αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν, δέχθηκαν «βροχή» από αντικείμενα, που έριξε εναντίον τους η ομάδα, προτού τη διαλύσουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Η υγεία των θυμάτων δεν διατρέχει κίνδυνο, όπως αναφέρει το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων ενώ έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Επίδοξη influencer ταξιδιών, 24 ετών, πνίγηκε στις διακοπές των ονείρων της

Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση

Γάλλοι υπήκοοι τζιχαντιστές καταδικάστηκαν από δικαστήριο του Ιράκ για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος

Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ – Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr