ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,


















































Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Αντώνης Σαμαράς: «Σημάδια παρακμής, να τελειώνουμε με αυτή τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο συνταξιούχος Ρόι Πίκαπ από το Μπλάκπουλ, ανακάλυψε ότι γλάροι είχαν δημιουργήσει φωλιές στην οροφή του σπιτιού του και ότι τα νεογέννητα είχαν πέσει στην είσοδο, όταν πήγε να κλειδώσει την πόρτα.
Όπως υποστήριξε η μητέρα για να προστατέψει τα νεογνά της, του επιτέθηκε όταν πήγε να εγκαταλείψει το σπίτι και για κάποιο διάστημα δεν μπορούσε να φύγει.
«Δεν γνώριζα ότι οι γλάροι είχαν πέσει τόσο χαμηλά και πήγα να κλειδώσω την πόρτα.
»Περπάτησα περίπου 5 μέτρα και δέχθηκα επίθεση από τον γλάρο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και μου άνοιξαν το κεφάλι.
»Στη συνέχεια με κυνήγησαν ακόμα τρεις και έπρεπε να απομακρυνθώ 25 μέτρα από το σπίτι για να σταματήσουν να μου επιτίθενται.
»Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με οποιονδήποτε θα μπορούσε να με βοηθήσει.
»Ήταν τόσο βίαια τα πτηνά, που μου επιτέθηκαν 3-4 φορές και δεν μπορούσα να ξαναπλησιάσω στο σπίτι».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Τζον Γουντκοκ, πρότεινε να δοθούν αντισυλληπτικά στους γλάρους για να μειωθούν οι αριθμοί τους.























































