ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικάζεται στις 7 Αυγούστου η Βρετανίδα για τον ψεύτικο ομαδικό βιασμό από Ισραηλινούς

Δικάζεται στις 7 Αυγούστου η Βρετανίδα για τον ψεύτικο ομαδικό βιασμό από Ισραηλινούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπό κράτηση τέθηκε η 19χρονη Βρετανίδα, στην Κύπρο, αφότου συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για τις ψευδείς κατηγορίες περί βιασμού από 12 Ισραηλινούς, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η νεαρή γυναικά παραπέμφθηκε σε δίκη η έναρξη της οποίας ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, με την υπεράσπιση να μην φέρει ένστασή για την κράτησή της μέχρι τότε.

Αποδεκτό από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου έγινε το αίτημα του δικηγόρου της, Ανδρέα Πιττάτζη, να του παρασχεθούν μερικές ημέρες ώστε να μελετήσει το υλικό της υπόθεσης.

Ο Ανδρέας Πιττάτζης ζήτησε από τις ανακριτικές Αρχές να του παραδοθεί το οπτικοακουστικό υλικό αλλά και οι καταθέσεις και των 12 Ισραηλινών.

Εκ μέρους του δικαστηρίου αναφέρθηκε ότι η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της δημόσιας βλάβης, με την προβλεπόμενη ποινή να αφορά σε φυλάκιση ενός έτους ή σε χρηματικό πρόστιμο.

Αποφασίστηκε, ακόμη, από τις δικαστικές αρχές να παραμείνει η Βρετανίδα υπό κράτηση μέχρι τη δίκη της, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος διαφυγής της.

Η 19χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έκανε ψευδή καταγγελία, αφού υπήρχαν βίντεο που έδειχαν ότι δεν υπήρξε βιασμός ενώ η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία για να εισπράξει ασφάλεια.

Η 19χρονη παραδέχθηκε ότι η σεξουαλική συνεύρεση με τους Ισραηλινούς τουρίστες έγινε με τη θέλησή της.

Εξήγησε, όμως, ότι όταν αντιλήφθηκε πως κάποιοι από τους Ισραηλινούς βιντεογραφούσαν την ώρα της σεξουαλικής πράξης, η ίδια ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη, γι’ αυτό και αποφάσισε να τους καταγγείλει στην Αστυνομία για να πάρει εκδίκηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Το Ισραήλ φοβάται ότι η ανασυγκρότηση του συριακού στρατού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα περιφερειακή δύναμη

Ο Νίκος Δένδιας στο Κάιρο για την τριμερή Άμυνα Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr