ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής που έπαιρνε μίζες από τους φοιτητές για να τους περνάει στα μαθήματα, σε συνεργασία και με ιδιοκτήτη φροντιστηρίου.
Το GrTimes επικοινώνησε με τον συνήγορο υπεράσπισης του ενός καθηγητή, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο πελάτης του αποφυλακίστηκε μετά από έγκριση της αίτησης που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο καθηγητές είχαν οδηγηθεί στις φυλακές μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στο ΤΕΙ Σερρών για χρηματισμό και εκβιασμό σε μαθητές για να τους περάσει τα μαθήματα.
Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι φοιτητές και οι καθηγητές που έκαναν λόγο για «κοινό μυστικό» αναφερόμενοι στην δράση των δύο καθηγητών.























































