ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γαλλική διπλωματία απηύθυνε έκκληση να τερματιστούν αμέσως οι εχθροπραξίες στην Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, με το Κε ντ’ Ορσέ να υπογραμμίζει ότι καταδικάζει απερίφραστα τις αεροπορικές επιδρομές που έπληξαν ιδίως καταυλισμούς προσφύγων.
Την τελευταία εβδομάδα, ο συριακός στρατός με την υποστήριξη της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας προέλασε προς τη στρατηγικής σημασίας πόλη Χαν Σεϊχούν στην Ιντλίμπ, με διαφαινόμενο σκοπό να αποκόψει το νότιο τμήμα της επαρχίας που ελέγχουν τζιχαντιστές και ισλαμιστές.
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και οργανώσεις αρωγής προειδοποιούν ότι επαπειλείται νέα ανθρωπιστική «καταστροφή» στη βορειοδυτική Συρία.
Οι δυνάμεις του Άσαντ, με την υποστήριξη των συμμάχων τους — Ρωσία, Ιράν, Χεζμπολάχ — έχουν καταφέρει να ανακτήσουν περί το 60% της επικράτειας, έχοντας συντρίψει τους θύλακες των ισλαμιστών σε σχεδόν όλες τις μεγάλες πόλεις, αλλά η επαρχία της Ιντλίμπ και περιοχές γύρω από αυτή συνεχίζουν να διαφεύγουν από τον έλεγχο της Δαμασκού.






















































