ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκινητοβιομηχανίες, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιμένει στην επιθετική ρητορική προς την Ευρωπαϊκή Ένωση ο Ντόναλντ Τραμπ, βέβαιος πως η τακτική της «μέγιστης πίεσης» θα αποδώσει αποτελέσματα.
Σε νέες δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, λίγα 24ωρα πριν από τη Σύνοδο της Ομάδας των 7 (G7) στη Γαλλία, ο Αμερικανός πρόεδρος αναγνώρισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά διαβεβαίωσε πως η Αμερική μπορεί τελικά να αποσπάσει τις υποχωρήσεις, που επιθυμεί.
Το μόνο που έχει να κάνει, όπως είπε, είναι να φορολογήσει τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα.
Έβαλε δε στο στόχαστρο ειδικά τις γερμανικές εταιρείες, κάτι που έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν, άλλοτε σοβαρά και άλλοτε αστειευόμενος.
«Το να αντιμετωπίσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ δύσκολο. Κάνουν σκληρή διαπραγμάτευση.
»Εμείς όμως έχουμε όλα τα χαρτιά, γιατί το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να φορολογήσουμε τα αυτοκίνητά τους και εκείνη θα μας δώσουν ό,τι και εάν ζητήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.
«Θα το κάνουν γιατί στέλνουν εκατομμύρια Mercedes στην αγορά μας. Στέλνουν εκατομμύρια BMW» συμπλήρωσε.























































