ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία
Συρία: Πολύνεκρη έκρηξη σε καφετέρια στο κέντρο της Δαμασκού 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως ο «εκλεκτός» για να χειριστεί τις εμπορικές ανισορροπίες με την Κίνα δήλωσε την Τετάρτη ο Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που ερευνητές του Κογκρέσου προειδοποιούν ότι οι δασμοί που έχει επιβάλει μπορεί να μειώσουν την οικονομική απόδοση κατά 0,3% το 2020.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε ότι η ζωή του θα ήταν πιο εύκολη αν δεν είχε ξεκινήσει εμπορικό πόλεμο με το Πεκίνο.
Ωστόσο, υπερασπίστηκε τις πράξεις του, επιμένοντας ότι είναι ακόμη εφικτή η επίτευξη μιας εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη.
«Είμαι ο εκλεκτός… έτσι, τα βάζω με την Κίνα. Τα βάζω με την Κίνα στο εμπόριο. Και ξέρετε κάτι; Κερδίζω» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, διεκδικώντας έναν τίτλο που συνήθως αποδίδεται σε ηγετικές μορφές θρησκειών, όπως ο Ιησούς ή ο Μωάμεθ.
Ο Τραμπ, πάντως, παραδέχτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, ότι ένας εμπορικός πόλεμος με την Κίνα μπορεί να βλάψει την αμερικανική οικονομία, επιμένοντας όμως ότι δεν διαφαίνεται ύφεση στον ορίζοντα.























































