ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρκαγιά σε δασική έκταση βρίσκεται σε εξέλιξη στον Διόνυσο Αττικής.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στη συμβολή των οδών Γαίας και Λεωφ. Διονύσου, από άγνωστη αιτία.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντικά οχήματα.
Σε επόμενη ενημέρωσή της η Πυροσβεστική ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση και ότι οι δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν είναι 44 πυροσβέστες και 16 οχήματα.
Υπό έλεγχο τέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής σε χαμηλή βλάστηση στον Διόνυσο.
Οι δυνατοί άνεμοι έκαναν δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.
Δεν κινδύνευσαν σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή.























































