ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νικήτας Κακλαμάνης «κάρφωσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Την οριστική άρση των capital controls την ακούσαμε στη Βουλή από τον πρωθυπουργό. Και ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι η διαδικασία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί πριν τις εθνικές εκλογές, κυβερνητικές πηγές επέμεναν ότι πρόκειται για υλοποίηση προγραμματικών δεσμεύσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεπής στις προγραμματικές δεσμεύσεις της, υλοποίησε σήμερα ακόμα μία από αυτές, νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που η ίδια είχε θέσει», ανέφεραν σχετικά σε απάντηση ουσιαστικά των όσων είχαν πει προηγουμένως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο, ο Νικήτας Κακλαμάνης παραδέχθηκε σε τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky πως οι κεφαλαιακοί έλεγχοι είχαν αρθεί «κατά 70-75% την προηγούμενη τετραετία».
Στη συνέχεια είπε πως κάποιοι δεν άφησαν να ολοκληρωθεί πριν τη διενέργεια των εκλογών «γιατί ήταν ισχυρό προεκλογικό χαρτί».
























































