ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε ότι αφορά τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές καθώς λίγα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα, μαζικά και οργανωμένα, 13 βάρκες με 530 μετανάστες και πρόσφυγες κατέληξαν σε ακτή της Β/Α Λέσβου.
Όλοι οι παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες οδηγούνται στην Μόρια, όπου θα γίνει η καταγραφή τους και θα παραμένουν στην ήδη ασφυκτικά γεμάτη δομή.
Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκονται πάνω από 10.000 άτομα και σε αυτούς θα προστεθούν τα περίπου 530 άτομα που έφτασαν σήμερα στη Λέσβο.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η κατάσταση είναι άκρως ανησυχητική στο hot spot της Μόρια, του οποίου η χωρητικότητα είναι για μόλις 3000 άτομα.























































