ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Οι όροι της συμφωνίας Τραμπ με Ιράν - Παράταση της κατάπαυσης του πυρός για 60 ημέρες
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
Συνιδρυτής της Χαμάς, ο Χασάν Γιουσέφ, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 2,5 χρόνια σε ισραηλινή φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις πρόωρες εκλογές βάζει στο τραπέζι ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σε περίπτωση που η Βουλή των Κοινοτήτων εγκρίνει νόμο που να εμποδίζει την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία.
Όπως αναφέρει η Sun, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Τζόνσον θα προκηρύξει εκλογές την Τετάρτη.
Η διεξαγωγή τους αναμένεται πριν τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, αναφέρει το δημοσίευμα, θεωρεί ότι εφόσον ηττηθεί κοινοβουλευτικά από όσους είναι υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη, θα χρειαστεί νωπή εντολή για να διεκδικήσει μια νέα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.























































