ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Τουρκία,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τεντώνει το σκοινί της αντιπαράθεσης με τις ΗΠΑ η Τουρκία. Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αγοράσει και άλλες συστοιχίες αντιπυραυλικής άμυνας S-400, εάν η Άγκυρα δεν μπορέσει να αγοράσει από την Ουάσιγκτον τα αμερικανικά συστήματα Patriot.
Μετά την παραλαβή της δεύτερης συστοιχίας των S-400 από την Τουρκία και το έντονο φλερτ της Άγκυρας με την προμήθεια των ρωσικών μαχητικών Σουχόι, ο Τσαβούσογλου τόνισε με νόημα:
«Χρειαζόμαστε ακόμη παρόμοια συστήματα και θα τα χρειαζόμαστε έως ότου μπορέσουμε να παράγουμε τα δικά μας.
»Εάν καταφέρουμε να αγοράσουμε κάτι ανάλογο από τις ΗΠΑ, τότε θα αγοράσουμε τους Patriot.
»Εάν δεν μπορέσουμε τότε θα αγοράσουμε κι άλλους S-400 από την Ρωσία. Η Τουρκία είναι ανεξάρτητη χώρα».
Ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του οποίου ηγείται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι αν οι ΗΠΑ δεν παραδώσουν στην Τουρκία τα αμερικανικά μαχητικά βομβαρδιστικά F-35, η Τουρκία θα αναγκαστεί να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις στα αμερικανικά βομβαρδιστικά πέμπτης γενιάς.























































