Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

71χρονος ξόδεψε την κληρονομιά του γιου του και ο λόγος είναι απίστευτος

71χρονος ξόδεψε την κληρονομιά του γιου του και ο λόγος είναι απίστευτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Ένας Βρετανός σπατάλησε περίπου 30.000 λίρες (33.500 ευρώ) που είχε αποταμιεύσει με σκοπό να τις κληροδοτήσει στον γιο του, προσπαθώντας μάταια να ανατρέψει στα δικαστήρια ένα πρόστιμο ύψους μόλις 100 λιρών που του είχε επιβληθεί για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Ο Ρίτσαρντ Κίντγουελ, συνταξιούχος μηχανικός, 71 ετών, δηλώνει μετανιωμένος για το γεγονός ότι ξόδεψε κατ’ αυτόν τον τρόπο την κληρονομιά του παιδιού του.

Σύμφωνα με το BBC, όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν η τροχαία του έκοψε κλήση επειδή, σε μια εκδρομή που έκανε στο Γουόρτσεστερ της δυτικής Αγγλίας, έτρεχε με ταχύτητα 56 χιλιομέτρων (35 μίλια) ενώ το όριο για τη συγκεκριμένη περιοχή ήταν τα 48 χλμ (30 μίλια).

Προσέφυγε στη δικαιοσύνη με σκοπό να ακυρώσει το πρόστιμο, όμως η δικαστική μάχη κράτησε τρία χρόνια, μέχρι τον Αύγουστο, οπότε έχασε και στο εφετείο. Ο 71χρονος, που ισχυρίζεται ότι το δικαστικό σύστημα είναι “ανεπαρκές”, ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σε δικαστικά έξοδα και στην αμοιβή των δικηγόρων του.

“Λυπάμαι για το ποσό που ξοδεύτηκε. Ήθελα μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη”, είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Κίντγουελ προσέλαβε έναν εμπειρογνώμονα για να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι το ραντάρ που τον εντόπισε να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα ίσως ενεργοποιήθηκε κατά λάθος ή εξαιτίας ενός άλλου οχήματος στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη ο (πρώην πρίγκιπας) Άντριου Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Επστάιν

Στάρμερ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για σύγκρουση με τη Ρωσία – «Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ»

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της

Οι νέοι γείτονες του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου φοβούνται τα χειρότερα μετά τις τελευταίες ζοφερές αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν – «Εξορίστε τον»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr