ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Μαβί Μαρμαρά, Παλαιστίνη, Τουρκία, Χαμάς,


















































Η δασκάλα που βρήκε απίστευτη λύση για τις ... πορδές μέσα στην τάξη
Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά 700.000 ευρώ από Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά
Ανουάρ Γκαργκάς: Τρομοκρατική επίθεση η απόπειρα αεροπειρατείας στην πτήση της Flydubai
Πτήση FlyDubai: Ο μαχαιρωμένος πιλότος Σουμίτ Μχατσάρ μίλησε από το νοσοκομείο - «Γνώριζα ότι δεν μπορούσα να αφήσω τους επιβάτες
Πτήση FlyDubai: Φυλλάδια με «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» βρέθηκαν στα προσωπικά αντικείμενα του αεροπειρατή πιλότου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουρκική οργάνωση αρωγής ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ετοιμάζει αποστολή πλοίου στη Γάζα για να «σπάσει» τον ισραηλινό αποκλεισμό του παλαιστινιακού θύλακα, τέσσερα χρόνια μετά την επιδρομή Ισραηλινών κομάντο σε τουρκικό στολίσκο ο οποίος πραγματοποιούσε την ίδια διαδρομή.
Η επίθεση των Ισραηλινών στρατιωτών είχε κοστίσει τη ζωή σε 10 ακτιβιστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν Τούρκοι ισλαμιστές.
Το περιστατικό αυτό στάθηκε και η αιτία να χαλάσει η συμμαχία Τουρκίας – Ισραήλ με το τελευταίο να στρέφεται στη χώρα μας. Η τότε ανθρωπιστική αποστολή στην πραγματικότητα είχε ως σκοπό να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ισραήλ στην ΑΟΖ της περιοχής, για αυτό και το Ισραήλ απάντησε με πολεμική επιχείριση.























































