ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι «δεν είναι εύκολο να αποκλειστούν» από τα F-35

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι «δεν είναι εύκολο να αποκλειστούν» από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τα αμερικανικά F-35 και δεν θα είναι εύκολο να αποκλειστεί η Άγκυρα από το πρόγραμμα συμπαραγωγής αυτών των μαχητικών πέμπτης γενιάς, δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν.

«Δεν έχουμε εγκαταλείψει τα αμερικανικά F-35 και δεν είναι εύκολο να αποκλειστεί η Τουρκία από αυτό το πρόγραμμα.

»Πιστεύουμε ότι η κρίση θα λυθεί αργά ή γρήγορα», τόνισε ο Καλίν σε δημοσιογράφους έπειτα από συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου στο προεδρικό μέγαρο.

Τον Ιούλιο η Ουάσιγκτον απέκλεισε την Τουρκία από το πρόγραμμα των F-35, έπειτα από την αγορά του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400.

Οι ΗΠΑ είχαν επανειλημμένα προειδοποιήσει πως η Τουρκία δεν μπορεί να έχει παράλληλα τους S-400 και τα F-35.

Η Άγκυρα χαρακτηρίζει «άδικη» την αμερικανική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέες απειλές Τραμπ σε Ιράν: «Ο χρόνος τρέχει – Δεν θα απομείνει τίποτα από εσάς»

Αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από τη Δυτ. Λιβύη για τη Γάζα – Τουρκικός στολίσκος με «ακτιβιστές» πλέει προς τη Γάζα

Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»

Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα

Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ – Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους της εξουσίας»: «Η εξουσία στις δημοκρατίες ασκείται στο όνομα του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr