ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Αντώνης Σαμαράς: «Σημάδια παρακμής, να τελειώνουμε με αυτή τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του έλαβε αίτημα για ένα κρατικό σχέδιο διάσωσης ύψους 150 εκατ. λιρών από την Thomas Cook, αλλά αποφάσισε να πει «όχι».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την πτήση του για τη Νέα Υόρκη ο κ. Τζόνσον εξήγησε πως δεν ήταν δυνατόν η κυβέρνηση να προσφέρει σανίδα σωτηρίας λόγω του «ηθικού κινδύνου», που μία τέτοια κίνηση θα δημιουργούσε.
Εάν έσπευδε στη σωτηρία της Thomas Cook τότε και άλλες επιχειρήσεις, που θα βρίσκονταν στο χείλος της χρεοκοπίας θα ζητούσαν από την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο με τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός άφησε αιχμές για τη διοίκηση της εταιρείας τονίζοντας πως τα στελέχη μεγάλων τουριστικών εταιρειών θα πρέπει να λογοδοτούν όταν μένουν στον αέρα τόσοι ταξιδιώτες.
Σημειώνεται ότι στη Βρετανία γίνεται πολύ έντονη συζήτηση για τα υπέρογκα μπόνους, που έλαβαν την τελευταία πενταετία ο διευθύνων σύμβουλος, ο οικονομικός διευθυντής και άλλα κορυφαία στελέχη της Thomas Cook, παρόλο που τα προβλήματά της είχαν αρχίσει ήδη από το 2013.
Αθροιστικά οι αμοιβές των κορυφαίων ξεπέρασαν τα 20 εκατ. λίρες από το 2014.























































